Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    Да, точно преди да влезеш под жп-моста при мотел "Мамин Кольо". А аз докато забележа ника на стъклото... не присветнах.
    Аз по принцип се заглеждам за алфите с които се срещам по пътя,но може да съм те пропуснал.....другия път кат ида по сандански ще ти пиша да се срещнем.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      Бели джанти?

edit: ако е било дясна предна значи не тази, за която си мисля
      На джантите не обърнах внимание. Но предполагам ако бяха добри щах да ги забележа. Иначе колата изглеждаше доста изстрадала. Жалко но факт....
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от Mach0ka Покажи съобщение
        Регистрация или цвят , че аз се подвизам там по-принцип
        Сива като моята. Прелетяхме резервното летище при Ботевград в посока Враца и мислех да я следвам още, но ми изкочи един идиот от разклонението точно след края й
        Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 09:01.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
          .другия път кат ида по сандански ще ти пиша да се срещнем.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Сива 147-ца JTD - СА 9838 НН - кой беше този "професор" .... зад НДК днес около 12.30ч.
            п.п. аз бях с Пловдивския опел.
            Attached Files
            Last edited by slav40; d.m.y г., 13:15.
            Alfa156 Against All

Comment

• Преди 10-15 мин. на околовръстното направи ляв завой по Борис към Перник сива 156 1,8 с форумен стикер на задния прозорец и с врачанска регистрация. След като ме изпревари (просто беше в лявата лента) се опитах да го настигна за да му махна, но моята лента беше бавна, а той се престрои за ляв завой
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Днес към 13.20 в задръстването на медицинска академия видях синя 145 със стикер на задното стъкло, а на предното ако не се лъжа надпис iqiq. Караше я една колежка.
                sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

• Васъщност си видял pipi. Аз така и не разбрах защо нейният ник е лепнат наобратно. Тоя въпрос ме мъчи всеки пък щом и видя колата и някой ден ще взема да се сетя да я питам. За сега си мисля, че е за да си го чете отвътре като седи

Comment

• KGB вчера беше "изловен" на локалното на 7ми км с едно черно комби 159
                    а аз бях инкогнито с една французойка
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• bouncer днес в 11:00 слизаше от цариградското към Дружба

Comment

• Колегата с черната 146 1.4 TS който прекоси Тополи преди 30 мин да знае че подпушва леко. Ако колата е била загряла е по вечко май.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Кой беше колегата с 155цата със затъмнени стъкла снощи пред сладк. Неделя на Ч.Връх мисля че се казваше Влади ,но без да искам му изтрих тел има сервиз в Стрелбище
                          сори за спама

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Към 11:00, на бул. Александър Стамболийски пред бившия Рамстор, посока центъра, червена 155 със бели змии над страничните мигачи. Номера не го зпомних, но специфичното беше, че дясна предна врата беше черна/тъмно синя/тъмно лилава...някое от трите, но във всеки случай не беше червена
                            Вчера отново видях същата Алфа, която изглежда е някъде от квартала. Беше паркирана точно на завоя на Вардар и Божурище до влаковите линии. Там където паркира и D-I-V-A-K-A Това някъде към 20:15-20. А секунди преди това в обратна посока на светофара чакаше една сива 156-ца със стикер на МВР на предното стъкло.

Comment

• Днес докато сърбах пък кафе до Билла, Люлин, видях една 156 май, сива да се пъне с нещо червено в посока към центъра и тунела
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Днес между 14:00 и 14:30 карахме заедно от Земляне до бул. България през красно село с една колежка русичка мисля (беше с розова шапка). Караше тъмно синя 145ца 1.3 boxer на газ с номер СА 6854**

Comment

Working...
                                X